Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3244
За сьогодні: 0
Вже продано: 519
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Французи презентували нове покоління Peugeot 2008

Компактний кроссовер продовжує дизайнерську лінію останніх новинок від компанії Peugeot і презентує французів в найбільш швидко зростаючому сегменті автомобілів. 2008-й побудований на платформі CMP, яка є базою для хетчбека під індексом 208. Новий позашляховик виглядає дуже яскраво та стильно, а сучасна світлодіодна оптика лише підкреслює високий статус моделі. Також виробник намагався виокремити цю модель серед однокласників за рахунок спортивних елементів модифікацій GT та GT Line.

Найбільш інтригуючою подією презентації нового кроссовера стала поява повністю електричної модифікації під назвою Peugeot E-2008. Французи заявили запас хода у 300 км при потужності у 134 к.с. Наразі, конкурентами для новачка стануть такі моделі як Kia e-Niro та Hyundai Kona Electric. Крім електроверсії клієнти матимуть можливість обрати бензинові або дизельні двигуни невеликого об҆ єму. Трициліндровий 1,2-літровий бензиновий силовий агрегат розвиває потужність від 100 до 155 к.с., а дизель об҆ ємом 1,5 літри – 100 к.с. Потужні мотори агрегатуються з автоматичною коробкою перемикання швидкостей, а меньш потужні – 6-ти ступеневою механікою. Середня витрата пального складає в діапазоні від 4 до 6 літрів на кожні 100 км пробігу.

Завдяки новій колісній базі, кроссовер отримав більш просторий та комфортний салон. Також підріс багажний відсік, який має 435 літрів корисного об҆ єму. Компанія Peugeot має своє бачення щодо компановки панелі приладів і називає це iCockpit. Незвичайний дизайн торпедо та маленьке кермо дають відчуття ніби Ви керуєте іграшковим автомобілем. Найвищої оцінки заслуговує салон 2008-го адже економії на матеріалах оздоблення ми не побачили. Всі поверхні приємні на дотик та мають цікаву фактуру. Дуже технологічно та сучасно виглядає інформаційно-розважальна система з сенсорним 10-ти дюймовим екраном. Мультимедія встановлена від виробника підтримує всі формати файлів та працює під управлінням програмного забезпечення Apple або Android.

Прогресивний та стильний кроссовер оснащено багатьма системами активної та пасивної безпеки, крім цього доступні для замовлення опції з комфорту та драйву. До продажу новий Peugeot 2008 надійде в осени цього року за ціною від 20 тисяч євро…

 

27.06.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Французи презентували нове покоління Peugeot 2008

Політика конфіденційності